Særlige ydelser til
individuelle behov

Det er vores mål at imødekomme jeres individuelle behov bedst muligt.
Derfor tilbyder vi følgende specialløsninger:

 

FTP-konto

Fra en vis titelmængde tilbyder vi titel-upload via en FTP-konto, som vi afstemmer sammen med jer. Via denne konto kan såvel bog- som meta- og katalogdata overføres effektivt og fuldstændig automatisk til BoD.

Personligt udformede produkter

BoD er specialist i individuelle bøger. Lige meget om det drejer sig om personligt udformede børnebøger eller romaner, individuelle lære- og kursusbøger, notesbøger eller bøger sammensat af personligt udvalgte Wikipedia-artikler: med hurtig on-demand-produktion fra 1 eksemplar ad gangen og i højeste kvalitet er vi optimalt rustede til denne forretningsmodel.

Virtuel registrering

I forbindelse med den virtuelle listning sender I som forlag i første omgang kun de bibliografiske data til os, som er nødvendige ift. at registrere en titel hos boggrossisterne og i boghandlernes kataloger. Først når en titel bliver bestilt første gang, bliver trykfilerne omgående "hentet" hos jer via en automatisk webservice. Princippet bag den virtuelle registrering gør det muligt for forlag at holde tusindvis af titler klar til salg på en hurtig og økonomisk måde.

Virtuel scanning

Med virtuel scanning kan I gøre jeres udsolgte, ikke-digitale titler tilgængelige i handlen igen. Først i det øjeblik hvor der foreligger en bestilling, sørger vi for at digitalisere, trykke og distribuere bogen. Alt sammen komplet risikofrit.

I forbindelse med den virtuelle scanning lagrer vi jeres fysiske titler i vores trykkeri i Hamburg. Samtidig overfører vi jeres titeldata til boggrossisterne og boghandlernes kataloger og sørger dermed for, at jeres titler igen bliver tilgængelige. Når den første bestilling har fundet sted, bliver den pågældende titel inden for kort tid indscannet, trykt og distribueret til en attraktiv pris. For alle efterfølgende bestillinger af den pågældende titel foreligger de nødvendige data dermed i BoDs arkiv.

myBoD-LOGIN.