Tryk fra 1 eksemplar
i højeste kvalitet

I vores trykkeri producerer vi dagligt 10.000 til 20.000 forskellige bøger. Takket være vores mangeårige erfaring og know-how er maskiner og processer optimalt afstemt i forhold til hinanden, så vi kan garantere et stort udvalg af bogudstyr og den bedste kvalitet i kombination med hurtigt tryk og den højeste grad af standardisering.

FSC®-certificeret papir

a) I kan vælge mellem papirtyperne hvid 80g og 90g, cremehvid 80g og 90g, hvid 120g og fotobrillant 200 g (højglans).

b) Til foto- og billedbøger anbefaler vi 120g- og 200g papirstyperne.

Alle bøger produceret af BoD er FSC®-certificerede. Det vil sige, at vi kan garantere, at vi i forbindelse med bogproduktionen udelukkende anvender papir, som er certificeret af FSC® (Forest Stewardship Council®) og dermed stammer fra bæredygtige skovbrug.

Fleksibel Integrering af farvesider og frit valg af format

Takket være den såkaldte ColorPlus-teknologi er det muligt at integrere et hvilket som helst antal farvesider i en bog og afregne disse separat – inkl. fri placering og i kombination med alle bogformater. Derved kan der opnås betydelige besparelser.

I kan frit fastlægge bøgernes format i millimeter-skridt mellem 10,8 x 17 cm og 21,6 x 29,7 cm.

STANDARD- OG PREMIUMTRYK

Hvis du har farvesider i din bog, har du mulighed for at vælge imellem Standard- eller Premiumtryk. Standardtryk gør det muligt at producere bøger med og uden farve til en favorabel pris. Premiumtryk anvendes til bøger med spiralryg, hæfter og bøger, som trykkes på 120g mat eller 200g fotobrillant papir, eller hvis du lægger særligt vægt på lysende farver. Du beslutter dig for trykkvaliteten, når du laver dit bogprojekt i myBoD.
 

Paperback

Paperback

Paperback-omslaget kan trykkes i farve udvendigt såvel som indvendigt og består af fleksibelt, einseitig gestrichenen 250g-karton, som bliver overtrukket med blank, mat eller strukturpræget beskyttelseslaminat. Indbindingen foregår ved hjælp af  sidebinding med varm lim. Bøger med tryk indvendigt i omslaget bliver bundet med PUR-lim.

Hardcover, kacheret

Bogbindet bliver overtrukket (kacheret) med 120 g stærkt og gestrichenem omslagspapir i farver. En hhv. blank, mat eller strukturpræget overfladelaminering beskytter mod ridser og pletter. Yderligere udstyrsmuligheder: kapitælbånd, læsebånd og garnhæftning.

Hardcover kaschiert
Hardcover Schutzumschlag

Hardcover med smudsomslag

Bogbindet bliver overtrukket med farvet efalinpapir, som kan påtrykkes sort skrift. Det løse smudsomslag inklusive omslagsflapperne bliver trykt i farve og overtrukket med blank, mat eller strukturpræget laminat. Kapitælbånd og læsebånd er inklusive i forbindelse med dette produkt, og garnhæftning kan tilvælges.

Hæfte

Hæfter er ideelle i forbindelse med manuskripter med få sider og kan omfatte fra 4 til maksimalt 48 sider – i sort-hvid eller farve. Hvis et hæfte indeholder farvesider, er det af produktionstekniske grunde nødvendigt at trykke hele bogblokken i farver. Sider uden farve vil naturligvis bliver trykt i sort-hvid.

Booklet
Ringbuch

Wire-o-bog

Wire-O-indbinding er særlig praktisk i forbindelse med fx kogebøger, vejledninger og notesbøger, fordi disse bøger er nemme at holde opslået. Omslaget består af 250 g-karton, som bliver overtrukket med blank, mat eller strukturpræget laminat. Den hvide spiralryg tillader op til 400 sider.

Dataoverførsel

I har forskellige muligheder for at overføre jeres data til os:

A. upload via myBoD

Upload-processen via vores hjemmeside sparer jer en del tid, da I her kan afvikle den komplette dataoverførsel online og uafhængigt af vores åbningstider. En særlig preflight-software kontrollerer jeres data og garanterer, at de opfylder forudsætningerne for fejlfrit tryk. I kan overføre jeres bogfiler via vores portal myBoD på to måder:

PDF-filer

Hvis I allerede har fremstillet færdige PDF-filer, kan I uploade disse til jeres bogprojekt direkte via jeres myBoD-konto. Bemærk: den maksimale datamængde, der kan uploades på denne måde, er 500 MB.

BoD easyPrint

Med vores gratis printerdriver BoD easyPrint kan I automatisk konvertere jeres bogfiler fra det program, I benytter (fx direkte fra jeres Word-dokument), til en trykfærdig PDF-fil og overføre den til BoD. I kan downloade easyPrint i under funktionen Hjælp og via myBoD.

B. Indsendelse på Datalagringsmedie

Hvis I benytter BoD Comfort, kan I i stedet for selv at uploade trykfilerne vælge at sende os dem som Word- eller PDF-filer på et datalagringsmedie såsom en CD, DVD eller et USB-stick eller pr. e-mail.

C. FTP-Upload

Afhængigt af antallet af titler er det muligt at uploade bogfilerne direkte via en individuel BoD-FTP-konto. I finder yderligere informationer herom under Specialløsninger.

 

GRAFIKker og FARve-MANAGEMENT

For at sikre et optimalt trykresultat er det nødvendigt at klargøre grafikker og farver optimalt forinden. I kan downloade vores vejledning til klargørelse af grafikker og farver som PDF-fil nedenfor:

PDF: Grafikker og Farve-management

myBoD-LOGIN.