Vores produkter

BoD Fun

Bog

Ukompliceret og hurtig trykservice

Bestil fra 1 ekspl.

Fra 17,99 DKK
per eksemplar

Start her
Tryk bøger helt enkelt

Med BoD Fun får du trykt dine bøger til eget brug. Bøgerne bliver ikke udgivet i boghandlen. På den måde har du mulighed for at teste forskellige udformninger af din bog eller bestille bøger til eget brug og salg.

Upload dine filer – og færdig.
Du uploader teksten og omslaget til din bog som PDF-filer i myBoD. Omslaget kan du også udforme med det gratis onlineværktøj easyCOVER.

Beregn trykpris

BoD e-bog

E-bog

Udgiv din e-bog med ISBN fra BoD. inkl. distribution og e-bogs-editor.

Salg og udlån

Gratis

Start her
Udgiv e-bog

Med BoD e-bog udgiver du din titel udelukkende til elektroniske enheder for at nå alle de læsere, der foretrækker e-bogslæsere, tablets og smartphones.

Skriv og udform din bog

Du skriver og udformer din e-bog med easyEDITOR online-værktøjet. Du kan enten skrive direkte i programmet eller importere dine egne Word- og ePub-filer. Det er let at sætte din tekst op med easyEDITORens "1-klik-designs". Med easyCOVER programmet, værktøjet til at udforme omslaget, kan du designe omslaget til din e-bog.

Mange muligheder og vidtrækkende salg
Alle BoD e-bøger kan fås i alle relevante shops. Desuden kan du tilmelde din bog udlån på eReolen, forudbestilling, og du har forskellige muligheder mht. kopibeskyttelse.

Beregn salgspris og avance

Særligt populær

BoD Classic

Bog og e-bog

Udgiv din bog med ISBN fra BoD, inkl. distribution, pligteksemplarer og e-bogs-konvertering.

Bestil fra 1 ekspl.

199,00 DKK
Engangsgebyr

Start her
Udgiv bøger og e-bøger

Med BoD Classic udgiver du din bog til boghandlen. Det betyder, at bogen bliver lagt ud i Bogportalen, og at vi sørger for at sende pligteksemplarer. På den måde kan dine bøger bestilles i alle relevante boghandlere og online-shops.

Inklusiv e-bog hvis ønsket
Din trykte bog sammen med e-bogen er en stærk kombination, og derfor konverterer vi dit manuskript gratis til de gængse e-bogsformater, hvis du ønsker det. Dernæst sørger vi for, at din e-bog kan fås via alle relevante kanaler som Saxo, Amazon, Apple iBooks, Google Play mfl.

Grib chancen og nå dine læsere
Din bog kan bestilles i alle relevante boghandlere og onlineshops. Desuden er den trykte bog også tilgængelig i USA, Canada, Storbritannien og Australien, når du vælger international distribution. Nyudgivne e-bøger kan også tilmeldes udlån på eReolen - så du når helt nye grupper af læsere!

Beregn salgspris og avance

BoD Comfort

Bog og e-bog

Udgiv din bog med egen projektrådgiver, ISBN fra BoD, prøvetryk, startoplag og pligteksemplarer inkl.

Bestil fra 1 ekspl.

1899,00 DKK
Engangsgebyr

Start her
Udgiv din bog med projektrådgiver

Med BoD Comfort vil en personlig projektrådgiver hos BoD hjælpe dig i alle spørgsmål vedrørende dit manuskript, dine filer, upload og klargøring til udgivelse.

Inklusiv gratis prøvetryk
Inden du frigiver din titel til distribution, vil du modtage et gratis prøvetryk, så du kan lave dine sidste justeringer inden udgivelsen.

Startoplag på 5 eksemplarer
Så snart du har godkendt dit Comfort-projekt, modtager du et gratis startoplag på fem eksemplarer af din trykte bog.

Udregn salgspris og avance

Udgiv, som du vil


Salg via boghandlen (også internationalt) inkl. ISBN

Når du bestiller BoD e-bog, BoD Classic eller BoD Comfort får din titel et eget ISBN og bliver registreret i alle relevante fysiske boghandler såvel som i alle relevante onlineshops i Danmark. Hvis du ønsker det, får du samtidig gratis internationalt  salg for den trykte udgave af din titel, når du udgiver den med BoD Classic eller BoD Comfort. Dit værk bliver på den måde tilgængeligt i både USA, Canada, Storbritannien og Australien. E-bøger når under alle omstændigheder ud i de vidtrækkende europæiske salgskanaler. BoD tager sig desuden af produktion og forsendelse af pligteksemplarer til Det Kongelige Bibliotek og Dansk BiblioteksCenter.

Forfatteravance for e-bog og bog
Du modtager hvert kvartal en avance fra BoD for hvert solgt eksemplar af din e-bog og trykte bog. Du bestemmer selv, hvor høj din avance skal være, når du fastlægger bogens butikspris. Vi anbefaler ca. 10 % af butiksprisen for trykte bøger. Avancen for e-bøger ligger på 70 % af nettoprovenuet ved salg via boghandlen og på hele 80 % ved salg via BoD Bogshop. Nettoprovenuet er den del som BoD modtager fra den pågældende forhandler, efter at momsen er fratrukket.

Gratis myBoD-Konto
myBoD er platformen, hvor du arbejder med alt vedrørende dine bogprojekter. Når du har foretaget en gratis registrering, kan du oprette og forvalte dine titler her. Derudover kan du følge med i din omsætning, bestille oplag til eget brug og benytte dig af mange andre services i myBoD.

Gratis kundeservice
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os fra mandag til fredag kl. 9:00 til 17:00 på tlf. 80 88 57 62 (gratis servicenummer) eller +45 33 37 87 77 (internationalt og fra mobil) eller via info@bod.dk

Risikofrit tryk fra 1 eksemplar
Med digitaltryk behøver man ikke at få trykt et stort oplag for at kunne producere billigt. Det betyder for dig som forfatter, at du ikke behøver foretage nogen risikabel investering i et bestemt oplag. Og selvom der først trykkes på bestilling, modtager læseren bogen efter få dage.

Gratis tips og tricks
Der er meget man kan have nytte af at vide i forbindelse med udgivelse af e-bøger og bøger. Du kan hente inspiration i vores PDF-filer og på vores blog.

Projektkonsulent
Når du bestiller BoD Comfort, får du en projektkonsulent, der vejleder dig igennem hele projektforløbet. Det kan være i forbindelse med klargøring af filer, upload af dit manuskript eller andre emner, som du gerne vil vende med en ekspert.

Kontraktperiode
BoD E-bøger samt BoD Fun-titler har ikke nogen kontraktperiode. Med en  BoD Classic- eller BoD Comfort-bogkontrakt bliver din bog registreret ét år i handlen. Kontrakten forlænges automatisk med endnu et år, hvis ikke den opsiges skriftligt hos Books on Demand senest tre måneder, inden den udløber.

 


Forfatterservices
Dit bogprojekt er mere end blot summen af alle delene. Med vores forfatterservices kan du sammensætte lige præcis de byggesten, der kan hjælpe dit projekt til succes. Kig dig omkring og dan dig et overblik over, hvilke services vi tilbyder og som kunne være interessant for dit projekt. Du kan f.eks. begynde med professionalitetstjekket - vi tager os af resten!

E-bogs-udlån
Med udlånsmodellen for e-bøger tilbyder du dine e-bøger til udlån hos eReolen. På den måde når din bog ud til endnu flere læsere. Muligheden for udlån gør det lettere for læserne at finde frem til nye bøger og ukendte forfattere. Han skal ikke beslutte sig for at købe en titel, men kan nøjes med at låne bogen og gå på opdagelse. Du modtager avance for den udlånte e-bog, som afhænger af afregningsmodellen med den enkelte samarbejdspartner. eReolen beslutter på baggrund af en læseprøve, hvilke titler de optager i deres sortiment, og udlån via eReolen kan således ikke garanteres. 

Kampagnepris for e-bøger
Med kampagneprisen for e-bøger har du mulighed for at tilbyde din e-bog med BoD E-bog, Classic og Comfort til en særlig lav introduktionspris i en bestemt periode fra udgivelsesdatoen. Gør brug af muligheden for at gøre din bog særligt attraktiv over for læserne fra starten med en særlig introduktionspris. 

Forudbestilling af E-bog
Du fastlægger et tidspunkt ude i fremtiden, hvor din e-bog skal udgives og sælges. Frem til dette tidspunkt er titlen allerede synlig for køberne og kan forudbestilles. Det har flere fordele: f.eks. kan forudbestillinger højne bogens placering på sagslisterne på dagen for udgivelsen. Perioden, hvor bogen kan forudbestilles, kan mindst være på syv dage og højst seks måneder fra frigivelsen af dit bogprojekt.

Eksemplar til gennemsyn
Hvis du udgiver med BoD Comfort, får du et gratis eksemplar til gennemsyn, inden du frigiver din bog til salg via boghandlen. Dermed kan du sikre dig, at alt er, som det skal være inde selve udgivelsen. Ydelsen inkluderer samtidig en korrektur. Hvis du ønsker yderligere tilpasninger, kan du købe det til. 

Startoplag
Lige så snart du har frigivet dit BoD Comfort-projekt, får du tilsendt et gratis startoplag på fem eksemplarer af din bog.

myBoD-LOGIN.