vælg det passende produkt

Du kan lave din e-bog eller bog med et af disse fire forskellige produkter. I den følgende oversigt kan du se, hvilket tilbud du bruger til at udgive eller trykke din bog med og hvilke ekstra ydelser, du kan tilvælge. Klik på „mere info“ for at få mere at vide om de enkelte produkter.

NYE VILKÅR:

   Mere fleksibilitet: kontraktperiode på 1 år 
   Frit valg: trykt bog plus e-bog, hvis ønsket

Gælder for nye BoD Classic- og Comfort-projekter.

Særligt populær
BoD Fun BoD E-bog BoD Classic BoD Comfort
Tryk
bog
Udgiv
e-bog
Udgiv selv e-bog
og trykt bog
Udgiv e-bog
og trykt bog
med konsulent
0 kr. 0 kr. 199 kr. 1899 kr.
Lave stykpriser
fra 1 eksemplar
Salg igennem boghandlen
inkl. ISBN
Salg igennem boghandlen
inkl. ISBN
Salg i boghandlen
inkl. ISBN
Ingen kontraktperiode Ingen kontraktperiode 1 års kontraktperiode 1 års kontraktperiode
Forfatterservices Forfatterservices Forfatterservices
Forsendelse af
pligteksemplarer
Forsendelse af
pligteksemplarer
Projektkonsulent
Eksemplar til gennemsyn
inkl. korrekturrunde
Inkl. startoplag
på 5 bøger
BoD Fun BoD E-bog BoD Classic BoD Comfort
BoD Fun
Tryk
bog
0 kr.
Lave stykpriser
fra 1 eksemplar
Ingen kontraktperiode
 
BoD E-bog
Udgiv
e-bog
0 kr.
Salg igennem boghandlen
inkl. ISBN
Ingen kontraktperiode
Forfatterservices
BoD Classic
Udgiv selv e-bog
og trykt bog
199 kr.
Salg igennem boghandlen
inkl. ISBN
1 års kontraktperiode
Forfatterservices
Forsendelse af
pligteksemplarer
 
 
 
 
BoD Comfort
Udgiv e-bog og trykt
bog med konsulent
1899 kr.
Salg i boghandlen
inkl. ISBN
1 års kontraktperiode
Forfatterservices
Forsendelse af
pligteksemplarer
Projektkonsulent
Eksemplar til gennemsyn
inkl. korrekturrunde
Inkl. startoplag
på 5 bøger

Udgiv, som du vil


Salg via boghandlen (også internationalt) inkl. ISBN

Når du bestiller BoD e-bog, BoD Classic eller BoD Comfort får din titel et eget ISBN og bliver registreret i alle relevante fysiske boghandler såvel som i alle relevante onlineshops i Danmark. Hvis du ønsker det, får du samtidig gratis internationalt  salg for den trykte udgave af din titel, når du udgiver den med BoD Classic eller BoD Comfort. Dit værk bliver på den måde tilgængeligt i både USA, Canada, Storbritannien og Australien. E-bøger når under alle omstændigheder ud i de vidtrækkende europæiske salgskanaler. BoD tager sig desuden af produktion og forsendelse af pligteksemplarer til Det Kongelige Bibliotek og Dansk BiblioteksCenter.

Forfatteravance for e-bog og bog
Du modtager hvert kvartal en avance fra BoD for hvert solgt eksemplar af din e-bog og trykte bog. Du bestemmer selv, hvor høj din avance skal være, når du fastlægger bogens butikspris. Vi anbefaler ca. 10 % af butiksprisen for trykte bøger. Avancen for e-bøger ligger altid på 70 % af nettoprovenuet. Nettoprovenuet er den del som BoD modtager fra den pågældende forhandler, efter at momsen er fratrukket.

Gratis myBoD-Konto
myBoD er platformen, hvor du arbejder med alt vedrørende dine bogprojekter. Når du har foretaget en gratis registrering, kan du oprette og forvalte dine titler her. Derudover kan du følge med i din omsætning, bestille oplag til eget brug og benytte dig af mange andre services i myBoD.

Gratis kundeservice
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os fra mandag til fredag kl. 9:00 til 17:00 på tlf. 80 88 57 62 (gratis servicenummer) eller +45 33 37 87 77 (internationalt og fra mobil) eller via info@bod.dk

Risikofrit tryk fra 1 eksemplar
Med digitaltryk behøver man ikke at få trykt et stort oplag for at kunne producere billigt. Det betyder for dig som forfatter, at du ikke behøver foretage nogen risikabel investering i et bestemt oplag. Og selvom der først trykkes på bestilling, modtager læseren bogen efter få dage.

Gratis tips og tricks
Der er meget man kan have nytte af at vide i forbindelse med udgivelse af e-bøger og bøger. Du kan hente inspiration i vores PDF-filer og på vores blog.

Projektkonsulent
Når du bestiller BoD Comfort, får du en projektkonsulent, der vejleder dig igennem hele projektforløbet. Det kan være i forbindelse med klargøring af filer, upload af dit manuskript eller andre emner, som du gerne vil vende med en ekspert.

Kontraktperiode
BoD E-bøger og BoD E-Smart samt BoD Fun-titler har ikke nogen kontraktperiode. Med en  BoD Classic- eller BoD Comfort-bogkontrakt bliver din bog registreret ét år i handlen. Kontrakten forlænges automatisk med endnu et år hvis ikke den opsiges skriftligt hos Books on Demand senest tre måneder, inden den udløber.

 


Forfatterservices
Dit bogprojekt er mere end blot summen af alle delene. Med vores forfatterservices kan du sammensætte lige præcis de byggesten, der kan hjælpe dit projekt til succes. Kig dig omkring og dan dig et overblik over, hvilke services vi tilbyder og som kunne være interessant for dit projekt. Du kan f.eks. begynde med professionalitetstjekket - vi tager os af resten!

BoD E-smart
BoD E-Smart er BoDs eget korte format for e-bøger. Det egner sig specielt godt til udgivelsen af indhold som f.eks. føljetoner, blogartikler og andet, der ikke er længere end 144.000 tegn. Desuden er det med E-Smart muligt at tilbyde e-bøgerne til en fast pris på 0 kr. 

E-bogs-udlån
Med udlånsmodellen for e-bøger tilbyder du dine e-bøger til udlån hos eReolen. På den måde når din bog ud til endnu flere læsere. Muligheden for udlån gør det lettere for læserne at finde frem til nye bøger og ukendte forfattere. Han skal ikke beslutte sig for at købe en titel, men kan nøjes med at låne bogen og gå på opdagelse. Du modtager avance for den udlånte e-bog, som afhænger af afregningsmodellen med den enkelte samarbejdspartner. eReolen beslutter på baggrund af en læseprøve, hvilke titler de optager i deres sortiment, og udlån via eReolen kan således ikke garanteres. 

Kampagnepris for e-bøger
Med kampagneprisen for e-bøger har du mulighed for at tilbyde din e-bog med BoD E-bog, Classic og Comfort til en særlig lav introduktionspris i en bestemt periode fra udgivelsesdatoen. Gør brug af muligheden for at gøre din bog særligt attraktiv over for læserne fra starten med en særlig introduktionspris. 

Forudbestilling af E-bog
Du fastlægger et tidspunkt ude i fremtiden, hvor din e-bog skal udgives og sælges. Frem til dette tidspunkt er titlen allerede synlig for køberne og kan forudbestilles. Det har flere fordele: f.eks. kan forudbestillinger højne bogens placering på sagslisterne på dagen for udgivelsen. Perioden, hvor bogen kan forudbestilles, kan mindst være på syv dage og højst seks måneder fra frigivelsen af dit bogprojekt.

Eksemplar til gennemsyn
Hvis du udgiver med BoD Comfort, får du et gratis eksemplar til gennemsyn, inden du frigiver din bog til salg via boghandlen. Dermed kan du sikre dig, at alt er, som det skal være inde selve udgivelsen. Ydelsen inkluderer samtidig en korrektur. Hvis du ønsker yderligere tilpasninger, kan du købe det til. 

Startoplag
Lige så snart du har frigivet dit BoD Comfort-projekt, får du tilsendt et gratis startoplag på fem eksemplarer af din bog.

Elektronisk udgivelse - BoD E-bog

BoD E-Bog

Udgiv dit indhold hurtigt og professionelt som e-bog. Du kan skrive og udforme bogen med easyEditor og få den tilsluttet alle relevante shops med få klik.

Mere om produktet

BoD Classic - udgiv bog og e-bog

BoD Classic

Udgiv din titel som trykt bog og valgfrit som e-bog med eget ISBN og internationalt salg i alle relevante shops som Saxo.com, Arnoldbusck.dk, Bog-ide.dk, Riidr.com, Mofibo.com, Elgiganten, Ebogreolen.dk, Google Play og Apple iBookstore.

Mere om produktet

Premiumydelser til dit bogprojekt - BoD Comfort

BoD Comfort

Sammen med din projekt-partner og vores eksperter inden for bogdesign og redigering kan du gøre dit drømmeprojekt til virkelighed og på den måde få glæde af BoDs samlede servicespektrum.

Mere om produktet

BoD Fun - tryk af bog fra 1 eksemplar

BoD Fun

Med BoD Fun beslutter du dig først og fremmest for en enkel og hurtig trykservice for din bog. Og det fra 1 eksemplar ad gangen med professionel kvalitet. Du kan gå i gang med det samme. 

Mere om produktet

myBoD-LOGIN.